• Εγγραφή
Χάσατε τον κωδικό σας? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Lollipop Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ

Για αλλαγή παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ( 210 7233881 / 690 663 2543 ) ή  μέσω Facebook @ Lollipop by Poly  ή info@lollipopbypoly.gr

Διαδικασία για να προβείτε σε αλλαγή, ενημερώνετε για την νέα σας επιλογή προϊόντος εντός 10 ημερών από την από την ημέρα της παραλαβής, η οποία καταγράφεται. Μόλις διαλέξετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε σας το στέλνουμε με την κούριερ που έχετε ήδη παραλάβει και μόλις έρθει ο κούριερ του δίνετε το προϊόν που έχετε στην κατοχή σας συν την οικονομική διάφορα αν υπάρχει.

Τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή είναι 5,00€ και γίνεται χέρι – χέρι.

Τα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν αλλάζονται.

Για τυχόν ελαττωματικό προϊόν κατά την παράδοση η εταιρεία υποχρεούται να κάνει αντικατάσταση στο ίδιο προϊόν και μόνο.

 

Το προϊόν πρέπει βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη.

Σε περίπτωση που η νέα επιλογή σας δεν είναι διαθέσιμη την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε προϊόν μικρότερης αξίας θα εκδοθεί πιστωτικό δελτίο, για μελλοντική αγορά.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Για επιστροφή χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ( 210 7233881 / 690 663 2543 ) ή  μέσω Facebook @ Lollipop by Poly ή info@lollipopbypoly.gr

Διαδικασία επιστροφής χρημάτων, αν επιθυμείτε να προβείτε σε επιστροφή χρημάτων, στείλετε το δέμα με το προϊόν, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παραλαβής, η οποία καταγράφεται. Αποστείλετε το δέμα σας, αποκλειστικά, μέσω των συνεργαζόμενων εταιριών κούριερ, παράδοση στον χώρο μας και με δική μας χρέωση.

 

Από το αρχικό ποσό αφαιρούνται 4,00€ (έξοδα αρχικής αποστολής με αντικαταβολή) ή 2,00€ ( με τραπεζική κατάθεση / χρεωστική ) & 4€ έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή χρημάτων, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

Συμπληρώστε το IBAN σας και το ονοματεπώνυμο δικαιούχου και τοποθετήστε το στην συσκευασία του δέματος που θα επιστραφεί.

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως παρελήφθη.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ALPHA BANK και εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα έξοδα εμβάσματος σε άλλη τράπεζα  επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή – δικαιούχο του λογαριασμού της επιστροφής χρημάτων.

*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εάν κατά τον ποιοτικό έλεγχο διαπιστωθεί ότι το προϊόν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής ή έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, ελάττωμα, μυρωδιές, έχει βραχεί και άλλα, τότε θα επιστρέφεται στον καταναλωτή και το αίτημα για επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνεται δεκτό. Τα έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή.

*Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή, τις επιστροφές που αποστέλλονται εκτός του καθορισμένου χρονικού περιθωρίου ή τις επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην ίδια / αρχική κατάσταση με αυτήν στην οποία παραλήφθηκαν.

* Διατηρήστε την απόδειξη της courier για την αποστολή σας, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία  επιστροφής χρημάτων, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας του δέματος σας.

*Σε περιόδους εκπτώσεων και προϊόντα σε προσφορά δεν πραγματοποιούνται ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

*Σε περίπτωση που δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Lollipop by Poly διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί και να επιστρέψει στον καταναλωτή το δέμα της επιστροφής και με χρέωση του καταναλωτή.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα